Autor: 021/Foto: Uživo sa novosadskih ulica

Novi Sad
19.06.2016.
12:07
Stanari Limana 2 neće imati vode danas do večernjih časova, saopšteno je iz "Vodovoda i kanalizacije".
  • Cale

    19.06.2016 16:23
    Zivane, budi ti strpljiv. Havarije se desavaju ali je potpuno druga stvaar kad ne pustis obavestenje sta se desilo i kad ce uopste biti popravljeno. Vode nema od subote popodne. Kad znas da nesto nije u redu bar se spremis pa natocis vode, ovako samo iscekujes jer su rekli da ce vode biti jos u subotu uvece. Kompletno nesposobni, otkaz rukovodiocima!
  • Gari

    19.06.2016 15:14
    Vreme
    Zovnite Belu i Simu Čekića i njihove majstore da vidite za koliko će biti gotovo,onda nije bilo politike,3 D i Spo samo znanje majstora i dobra volja za rad.Onda su tu jedinicu vodili Žika tehničar i poslovođe stari majstori i sve funkcionisalo a sad konobari,mega giga trend babili sa devojkom Brankom i pomoćnicima što ih se boje i vire im iz D.....
  • Vule

    19.06.2016 14:57
    Bravo
    A šef Megatrend Babili pobegao na slobodne dane ali Mup i tada radi pa će dobro ispitati njegove radove u Vodovodu a da je tu sad bi on zvao svoje ortake iz privatne firme da to reše a ujedno i uzme proviziju kao što je za svaki posao,havariju i priključak uzeo,u SPOu a beži u SNS a nedo bog da ga ovi prime.Neka sad položi račune.
  • klasika

    19.06.2016 14:47
    jedan kum digne pritisak ucevima
    a firma drugog sanira
    ume da se otme kontroli
    desi se
  • Zivan

    19.06.2016 14:26
    Cini mi se da je sutra uvece mnogo realniji rok za popravku havarije na vodovodu. Limanci, budite strpljivi i cekajte pred cisternom u redu, nemojte su gurati i unervoziti; sve prodje...
  • Hades

    19.06.2016 14:05
    OJHA
    Ma dje je problem sto nema vode mi smo u baniji imali bunare pa zavatimo kazanicom kolko treba ja. A i presjekli smo kabal od struje juce oko 4 i frtalj bagerista malo zanio onu lopatu izvinte limanci sutite o tome molim vas.
  • Bana Vanga

    19.06.2016 13:02
    sjasi kurta ..
    Koji radnici elektrovojvodine? Izmestanje kabla? Zato sto ne znate da nadjete gde je pukla cev. Tamo jedino radi bagerista. A njih 4-5 stoje i gledaju..
    Vidim kopa se izgleda za metro. Ili traze dijamante. Jer jedino to opravdanje moze da pije vodu.
  • Vuk

    19.06.2016 12:28
    Svi,svi,svi...
    Jedno narode ne vidiš a to je kako je SPO perfidno odradio DDD...svi udaramo samo na DDD a najveće zlo je SPO koji se u zadnji čas priklonio SNS-u i kako su izigrali DDD a najveći deo kolača su oni uzeli, jarani su gl.....i neznaju šta ih je snašlo a nisu ni znali da ukradu već isprazni mom jaranu skeptičku, prikopčaj zemu na kanlazaciju i de mu spoji vodu a gde su javne nabavke ..... kuku ..... u vik-u više se kablovima bave nego rekonstrukcijom mreža i nabavkom IT opreme kao da se programiranjem bave........a inače havarija je na fi100mm mreži, tuga , nekad majstori iz vika žmurećki popravljali a sada ih nema .....a i Babili šef održavanja je iz SPO......daj narodu leba i igara ... Bilo jednom jedno JKP zbogom grade idemo u privatno partnerstvo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna